In de media

Zevenaar Post

Het decor van de voorstelling bestaat onder andere uit beschilderde bakstenen. Deze worden beschilderd door deelnemers aan de dagbesteding bij Caleidoz. In Zevenaar Post stond op 5 augustus een mooie reportage daarover.

De Gelderlander

Op 22 juli verscheen een mooi interview met componiste Eva Beunk in De Gelderlander. Lees het artikel hier.

Radio

Producer Dick Hesselink was drie keer op de radio om te vertellen over de mogelijkheid voor amateur-muzikanten om mee te doen aan de voorstelling. Maandag 20 juli bij het programma Kijk op de samenleving van RTV Favoriet Zevenaar. Donderdag 23 juli kort in de rubriek Gelderland Helpt van Omroep Gelderland. En 29 juli kort in de uitzending van RTV Favoriet Arnhem.

Liemers Helemaal Goed Courant

Op 15 juli verscheen een interview met productent Dick Hesselink in de Liemers Helemaal Goed Courant. Het is gemaakt door Lara Nijhof, leerling van het Liemers College. Lara gaat Klinkerweg op de voet volgen en nog meer artikelen schrijven. Lees het artikel ook hier (in de digitale courant op pagina 15).

Oproep voor amateurmusici breed opgepakt

Onze oproep voor muzikanten uit de regio om mee te spelen met Klinkerweg is breed opgepakt. Gemeentenieuws Online plaatste de oproep in de edities van Groesbeek, Lingewaard en Neder-Betuwe. Zevenaar Post en Duiven Post maakten een berichtje. Ook Klankwijzer deelde de oproep op hun pagina.