In de media

Recensie

De Panoven klinkt door in de muziek. Dat is de titel van de recensie die Ab Hendriks schreef voor de Zevenaar Post.

Liemers Helemaal Goed Courant

Frederieke Aaij was aanwezig bij een repetitie op locatie bij De Panoven. Zij schreef het derde artikel in een serie over Klinkerweg in de Liemers Helemaal Goed Courant.

Klankwijzer

Klankwijzer koos Klinkerweg als concert van de week en schreef er uitgebreid over in de digitale nieuwsbrief (zie pagina 13). Lees hier het artikel in pdf.
Je kunt de gratis digitale uitgave voortaan ook automatisch in je mailbox ontvangen.

Zevenaar Post

Een artikel met aankondiging van de voorstelling in de Zevenaar Post. Een duidelijke vermelding in de agenda op de website. En vlak voor de voorstelling nog een bericht over de extra voorstelling op de voorpagina.

Liemers Helemaal Goed Courant

In het tweede artikel in een serie over Klinkerweg interviewde Lara Nijhoff de makers Eva Beunk en Noa Helder. Eva en Noa waren weer een paar dagen aan het werk op locatie bij De Panoven. Lees hier het artikel.

Zevenaar Post

Het decor van de voorstelling bestaat onder andere uit beschilderde bakstenen. Deze worden beschilderd door deelnemers aan de dagbesteding bij Caleidoz. In Zevenaar Post stond op 5 augustus een mooie reportage daarover.

De Gelderlander

Op 22 juli verscheen een mooi interview met componiste Eva Beunk in De Gelderlander. Lees het artikel hier.

Radio

Producer Dick Hesselink was drie keer op de radio om te vertellen over de mogelijkheid voor amateur-muzikanten om mee te doen aan de voorstelling. Maandag 20 juli bij het programma Kijk op de samenleving van RTV Favoriet Zevenaar. Donderdag 23 juli kort in de rubriek Gelderland Helpt van Omroep Gelderland. En 29 juli kort in de uitzending van RTV Favoriet Arnhem.

Liemers Helemaal Goed Courant

Op 15 juli verscheen een interview met productent Dick Hesselink in de Liemers Helemaal Goed Courant. Het is gemaakt door Lara Nijhof, leerling van het Liemers College. Lara gaat Klinkerweg op de voet volgen en nog meer artikelen schrijven. Lees het artikel ook hier (in de digitale courant op pagina 15).

Oproep voor amateurmusici breed opgepakt

Onze oproep voor muzikanten uit de regio om mee te spelen met Klinkerweg is breed opgepakt. Gemeentenieuws Online plaatste de oproep in de edities van Groesbeek, Lingewaard en Neder-Betuwe. Zevenaar Post en Duiven Post maakten een berichtje. Ook Klankwijzer deelde de oproep op hun pagina.